Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 6 minuten geleden

Marumi DRF14 macro ringflitser voor Sony

Marumi DRF14 macro ringflitser voor Sony
Alle afbeeldingen (3)
  • Uitverkocht
  • Artikelnr: DRF14
  • Merk: Marumi
Beschrijving

Op = Op

De Marumi ringflitser is de perfecte keuze voor de fotograaf die schaduwvrij wil werken. De flitser is ontworpen voor close-up, macro, medische, wetenschappelijke en forensische fotografie. De ringflitser is praktisch in gebruik en geschikt voor zowel de professionele als de serieuze hobbyfotograaf. Deze uitvoering is geschikt voor Sony Digitale Spiegelreflexcamera's.

De macroflitser kunt u eenvoudig monteren en demonteren op het lensdraad van uw camera. De ringflitser wordt met een kleine kabel gekoppeld aan het stuurapparaat. In tegenstelling tot andere macroflitsers, die gebruik maken van twee standaard flitsbuizen om macro verlichting te bewerkstelligen, werkt deze flitser met een cirkelvormige ringflitsbuis. Dankzij deze flitsbuis is het mogelijk om de juiste verlichting van de kleinste details te bereiken, bijvoorbeeld bij sieraden, bloemen, insecten, tandheelkundige en forensische foto's.

De flitser beschikt over een IBGT (transistor) met een snelle oplaadtijd (4 tot 6 seconden) en hoge mate van precisie bij de flitsoutput. Nadat de flitser drie minuten ongebruikt is, springt hij automatisch in de spaarstand. Ook is de flitser compatible met alle camerafuncties zoals EV controle, rode ogen reductie en het "second curtain synchronisation". De macroflitser is standaard te bevestigen op 52 mm filterdraad, en met behulp van de meegeleverde verloopringen (step up ringen) ook op 55, 58, 62 en 67 mm filterdraad.

Deze ringflitser komt met 5 sterren bijzonder goed uit de test van het bekende Engelse blad "Amateur Photographer".

Levering:

  • 1 x ringflitser
  • 4 x verloopring
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review