Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 8 minuten geleden

Godox LUX 400 portable flitserset

Godox LUX 400 portable flitserset
Alle afbeeldingen (7)
 • Op voorraad
 • Artikelnr: LUX 400
 • Merk: Godox
Beschrijving

Godox LUX 400 monolight portable flitserset met ringflitser 400 watt/sec is een stabiel kwaliteitsproduct. In 1 set met 1 generator  zowel een ringflitser als een flitskop.

Flitskop:

Godox EX serie draagbare monolight is ontworpen voor professionele fotografie op locatie.

Ringflitser:

De opening met een grote diameter maakt het mogelijk om de flitser op alle type DSLR camera's toe te passen. Geen schaduwen tijdens de opnamen. Het systeem biedt fantastische lichteffecten tijdens huwelijks opnamen, grote evenementen, etc. Geen interferentie van gekleurde objecten vlakbij. Het creëert perfecte belichting bij een gouden en gele achtergrond.

Godox serie draagbare monolight flitsers zijn ontworpen voor professionele fotografie op locatie. De Godox EXR serie heeft een snelle oplaadtijd, minder dan 2,5sec op full power(400 watt/sec). De heldere digitale display op de generator laat het ingestelde vermogen zien in 9 stappen. De aanpassing van de lensopening is minder dan 0,1 wanneer de fotometer is ingesteld op 1/60 sec en 1/500 sec. Meer dan 180 flitsen op vol vermogen. Opladen van de accu is veilig en stabiel, kan tevens worden uitgevoerd via de autoplug. of sigaretten aansteker. Complete set met krachtige flitser lichtopbrengst 400 watt/sec. Ontsteken met bijgeleverde flitskabel of radiografische ontsteking 

Lichtopbrengst continue traploos instelbaar, oplaadtijd tussen de flitsen 4,8 sec. Onderhoudsvrije lichtgewicht nickel-hydrogen accu, in-uitschakelbaar signaal voor flits gereed. Totaal gewicht 2,6 kg, inclusief lader met laadstroombegrenzing voor 240 volt, accu opladen in meegeleverde acculader. Slave unit in generator behuizing ingebouwd, Paraplu-aansluiting op flitserkop.

Generator:

Stel het gewenste vermogen in van 1 tot 9. Het exact ingestelde vermogen is afleesbaar op het LCD display.

 • 1-9: 1 staat voor de minimale lichtopbrengst - 9 staat voor de maximale lichtopbrengst.
 • L : lage accuspanning - moet dan opgeladen worden.
 • E: Accu is compleet ontladen of oververhit. Schakel de flitser uit en laat afkoelen

Ringflitser:

De camera kan worden gemonteerd op de bijgeleverde beugels, tevens kan het geheel op een statief worden geplaatst.

Flitskop:

De Godox EX flitser is voorzien van een afneembare reflector. De flitskop is dan voorzien van de standaard Bowens bajonet en biedt dan de mogelijkheid om diverse toebehoren toe te passen als softbox, snoot en vele andere toebehoren. Dit zijn professionele toepassingen welke anders alleen in de studio mogelijk zijn. Het handvat kan van de flitskop worden afgenomen, nu kan de flitskop op een statief worden geplaatst teven voorzien van een hotshoe.

Opladen en voeding:

De accu kan worden opgeladen met de bijgeleverde acculader of via de meegeleverde autolader ( sigaretten aansterker plug).

Voeding:

De generator kan worden gevoed door de accu, de meegeleverde 220 volt lader of de autoplug.

De set bevat:

 • Ringflitser met handle 400 watt/sec
 • Flitskop 400 watt/sec
 • Softfilter
 • Generator
 • Accu
 • Lader met netkabel
 • Draadloze ontspanner
 • Aluminium draagkoffer
 • Flitskabel
 • Auto lader
 • Draagtas
Terug naar boven
Technische specificaties
Gewicht studioflitser
Gewicht gemeten in kilograms. Houd er rekening mee bij het aanschaffen van een statief of overige bevestiging.
Gewicht studioflitser:
2,6 kg
Oplaadtijd
De tijd die nodig is voordat de flitser gereed is om opnieuw te worden gebruikt. Bij twee getallen is het laagste getal de oplaadtijd bij teruggeschroefd vermogen en het hoogste getal de oplaadtijd bij vol vermogen.
Oplaadtijd:
4,8 s
Lichtopbrengst flitser
Lichtopbrengst bij studioflitsers wordt gemeten in watt seconde(Ws of wattsec). Het vereiste vermogen voor diverse doeleinden is afhankelijk van de instellingen op de camera. Voor portretfotografie is een vermogen van 100-200 Ws vaak voldoende. Voor het fotograferen van een persoon van top tot teen is het handig om te beschikken over minimaal 200 Ws, voor een groepje van 2-3 personen is 400 Ws beter en voor grote groepen zoals families kies je eerder voor 800 Ws. Voor heel grote objecten, bijvoorbeeld auto’s, zijn flitsers van 1000W en hoger beter geschikt. Je kunt de hoeveelheid licht altijd lager instellen, waardoor de flitsers voor meerdere toepassingen geschikt kan zijn. Zo kan je een krachtige flitser bijvoorbeeld op halve kracht laten flitsen of zelfs nog verder terugdraaien.
Lichtopbrengst flitser:
400 Ws
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review