Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 2 minuten geleden

Godox EX 600 portable outdoor studioflitser

Godox EX 600 portable outdoor studioflitser
Alle afbeeldingen (6)
 • Op voorraad
 • Artikelnr: EX 600
 • Merk: Godox
Beschrijving

Godox EX 600 / 600 watt/sec portable outdoor flashlight

Godox EX serie draagbare monolight is ontworpen voor professionele fotografie op locatie. De Godox EX serie heeft een snelle oplaadtijd, minder dan 2,5sec op full power(600 watt/sec). De heldere digitale display op de generator laat het ingestelde vermogen zien in 9 stappen. De aanpassing van de lensopeningis minder dan 0,1 wanneer de fotometer is ingesteld op 1/60 sec en 1/500 sec. Meer dan 180 flitsen op vol vermogen(600 watt/sec). Opladen van de accu is veilig en stabiel, kan tevens worden uitgevoerd via de autoplug. of sigaretten aansteker. De Ex serie is leverbaar in EX400 en EX 600.

Complete set met krachtige flitser lichtopbrengst 600 watt/sec. Ontsteken met bijgeleverde flitskabel of radiografische ontsteking. Lichtopbrengst continue traploos instelbaar, oplaadtijd tussen de flitsen 4,8 sec. Onderhoudsvrije lichtgewicht nickel-hydrogen accu, in-uitschakelbaar signaal voor flits gereed, instelverlichting 12v-20 watt. Totaal gewicht 2,6 kg, inclusief lader met laadstroombegrenzing voor 240 volt, accu opladen in meegeleverde acculader. Neigbare flitserkop met aansluiting onder in handgreep voor standaard 16 mm spigot, Wordt geleverd incl softscreen voor op de flitskop. Slave unit in generator behuizing ingebouwd, paraplu-aansluiting op flitserkop.

Generator:

Stel het gewenste vermogen in van 1 tot 9. Het exact ingestelde vermogen is afleesbaar op het LCD display.

 • 1-9: 1 staat voor de minimale lichtopbrengst - 9 staat voor de maximale lichtopbrengst.
 • L : lage accuspanning - moet dan opgeladen worden.
 • E: Accu is compleet ontladen of oververhit. Schakel de flitser uit en laat afkoelen

Flitskop:

De Godox EX flitser is voorzien van een afneembare reflector. De flitskop is dan voorzien van de standaard Bowens bajonet en biedt dan de mogelijkheid om diverse toebehoren toe te passen als softbox, snoot en vele andere toebehoren. Dit zijn professionele toepassingen welke anders alleen in de studio mogelijk zijn. Het handvat kan van de flitskop worden afgenomen, nu kan de flitskop op een statief worden geplaatst teven voorzien van een hotshoe.

Opladen en voeding:

De accu kan worden opgeladen met de bijgeleverde acculader of via de meegeleverde autolader (sigaretten aansterker plug).

Voeding:

De generator kan worden gevoed door de accu, de meegeleverde 220 volt lader of de autoplug.

Complete set bestaat uit:

 • Flitser 600 watt/sec
 • Portable generator met verwisselbare accu, compleet met draagriem
 • Accu lader, autolader
 • Aluminium koffer
 • Radiografische ontstekerset
 • Softscreen
 • Extra draagtas voor generator met riem
Terug naar boven
Technische specificaties
Gewicht studioflitser
Gewicht gemeten in kilograms. Houd er rekening mee bij het aanschaffen van een statief of overige bevestiging.
Gewicht studioflitser:
2,6 kg
Flitsduur
Hoe korter de flitsduur van een flitser, hoe beter is de constante kleurtemperatuur, waarmee het beter mogelijk is om haarscherpe beelden te produceren.
Flitsduur:
1/500 s
Oplaadtijd
De tijd die nodig is voordat de flitser gereed is om opnieuw te worden gebruikt. Bij twee getallen is het laagste getal de oplaadtijd bij teruggeschroefd vermogen en het hoogste getal de oplaadtijd bij vol vermogen.
Oplaadtijd:
4,8 s
Lichtopbrengst flitser
Lichtopbrengst bij studioflitsers wordt gemeten in watt seconde(Ws of wattsec). Het vereiste vermogen voor diverse doeleinden is afhankelijk van de instellingen op de camera. Voor portretfotografie is een vermogen van 100-200 Ws vaak voldoende. Voor het fotograferen van een persoon van top tot teen is het handig om te beschikken over minimaal 200 Ws, voor een groepje van 2-3 personen is 400 Ws beter en voor grote groepen zoals families kies je eerder voor 800 Ws. Voor heel grote objecten, bijvoorbeeld auto’s, zijn flitsers van 1000W en hoger beter geschikt. Je kunt de hoeveelheid licht altijd lager instellen, waardoor de flitsers voor meerdere toepassingen geschikt kan zijn. Zo kan je een krachtige flitser bijvoorbeeld op halve kracht laten flitsen of zelfs nog verder terugdraaien.
Lichtopbrengst flitser:
600 Ws
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review