Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 7 minuten geleden

Godox ReeMix RM1-N Nikon afstandsbediening 3-in-1

Beschrijving

Godox Reemix RM1-N draadloze afstandsbediening met 12 kanalen - 3 functies: camera ontspanner, trigger for studio flitserset en slave flitser.

Godox RM1-N past op past op Nikon, Kodak en Fujifilm camera's:

  • Nikon: D2H, D2Hs, D1X, D1h, D1, D2x, D2Xs, D200, D300, D3,D3X,D3S, D2HS, D300S, D700, D90, D5000
  • Kodak: DCS-14N
  • Fujifim Finepix: S3Pro, S5Pro

ReeMix RM-1N 3-in-1 is de ideale flitsontsteker plus camera-afstandsbediening. Combinaties van radiografische camera-ontspanner en flitsontsteker, daar zijn er veel van. Maar de ReeMix RM-1N is zonder meer de meest complete! Je kunt hem gebruiken voor een gewone reportageflitser, maar ook voor elk type studioflitser.  Je hebt alles in één. Inclusief een radiografische camera-afstandsbediening.Zowel de camera-ontspanner als de flitsontsteker werken tot circa 100 m. De werking is veel betrouwbaarder dan infraroodontspanners. Die werken tot slechts enkele meters, zijn buitenshuis (denk aan invulflitsen, macrofotografie), onbetrouwbaar en moeten door de camera worden ‘gezien’.

Universeel

De ReeMix RM-1 is ook leverbaar voor Canon, Nikon, Samsung, Pentax, Kodak en Fujifilm camera’s. Bestel het juiste type.

Flitsslave

Plaats het zendertje van de ReeMix RM-1 op de flitsschoen van je camera, schuif je flitser op het flitsvoetje van de ontvanger en je hebt een draadloze flitsontsteker met een bereik van 100 m. Er is keuze uit 16 kanalen, zodat je zeker bent en van een storingvrije werking.

Studiotrigger

Bij de set worden ook kabels geleverd om studioflitsers te kunnen ontsteken. Dus de ene keer gebruik je je set voor portretten op locatie, voor interieuropnamen of macro, de andere keer in je studio.

Paraplu-aansluiting

De ontvanger heeft een statiefaansluiting op de onderzijde. Het voetje van de ontvanger is verstelbaar.

Afstandsbediening

Sluit je de ontvanger aan op de afstandsbedieningsaansluiting van je camera, dan kun je met de zender in je hand de camera ontspannen. Alle gebruikelijke camerafuncties zijn daarbij mogelijk: autofocus, enkelvoudige opnamen, serie-opnamen, tijdopnamen, en zelfontspanner.

Extra informatie

Werkfrequentie: 433 MHz
Bereik: 100 m
Kanalen: 16
Batterijen zender: 1x 23A
Batterij ontvanger: 2x AAA
Kortste synchronisatietijd: 1/250 s

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review