Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 15 minuten geleden

APV draadloze flitsontsteker voor Sony

  • Op voorraad
  • Artikelnr: APV draadloze flitsontsteker voor Sony
Beschrijving

APV radiografische flitsontsteker 4-kanaals voor Sony camera's.

Dit is een extra flitsontsteker voor Sony camera's - toebehoor bij de Sony ontstekerset - en past direct op Sony Alpha camera's. De ontsteker is bedoeld voor werken met twee camera's en één flitserset met één ontvanger of als extra zender wanneer de universele APV set in gebruik is en deze tevens op een Sony camera moet worden toegepast.

Zender met Sony aansluitvoet:

De zender wordt op de hotshoe (middencontact) van de Sony camera geplaatst. Wanneer een foto wordt genomen, zendt de zender een signaal uit dat door de ontvanger wordt ontvangen. De zender wordt door een 12 volt type A23 batterij gevoed, welke bij de set wordt meegeleverd. De zender past en werkt feilloos op alle Sony Alpha camera's die voorzien zijn van een Sony flitsschoen (hotshoe). Sony en Konica/Minolta camera's zijn voorzien van een eigen model flitsaansluiting. Vervangingsbatterij voor de zender is een 12 volt type A23. Vier kanalen instelbaar - de zender en ontvanger hebben de beschikking over vier instelbare kanalen om het signaal te zenden en te ontvangen. De zender en ontvanger kunnen zeer eenvoudig worden afgestemd op het ingestelde kanaal. Zo kan er met 4 verschillende set-ups worden gewerkt of kunnen eventuele radiografische storingen worden uitgeschakeld. De keuzeschakelaars zijn aan de onderzijde van de zender en aan de zijkant van de ontvanger zichtbaar.

Gebruiksaanwijzing:

Plaats de 12 volt batterij in de zender. Draai het schroefje aan de onderzijde los, neem het kapje af en plaats de batterij op de juiste manier. Breng de deksel aan en draai het schroefje weer vast. Door het ronde knopje aan de onderzijde in te drukken kan het gewenste kanaal worden ingesteld. Dit is zichtbaar aan de bovenzijde op de LCD display, kies vervolgens 1. Door het knopje ingedrukt te houden kan het kanaal naar wens worden gekozen van 1 tot en met 4. Wanneer op de testknop aan de bovenzijde wordt gedrukt, wordt een F zichtbaar. Dit geeft aan dat een signaal wordt gegeven naar de ontvanger. Plaats nu de zender op de hotshoe van de camera. Wanneer de camera wordt ontspannen, wordt een signaal naar de ontvanger verstuurd.

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review