Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 12 minuten geleden

Menik T-3 Flitsonspanner Set Cameraflitser

Menik T-3 Flitsonspanner Set Cameraflitser
Alle afbeeldingen (2)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: Menik T-3 Flitsonspanner Set Cameraflitser
  • Merk: Menik
€ 49,50 incl. 21% BTW Online bestellen € 37,50
Beschrijving

De ideale oplossing om draadloos te flitsen met uw externe cameraflitser is de universele radiowave flitsontspanner set T3!

De set werkt met een zender en ontvanger en heeft een bereik van 20 meter. Het signaal wordt rondom uitgezonden, dus ook naar achteren en zelfs achter een muur! Instelbaar op 4 kanalen.

De zender
De zender is geschikt voor elke type camera welke is voorzien van een flitsschoentje. Hij is dus geschikt voor vrijwel alle bekende spiegelreflexcamera's. Daarnaast kunt u de zender ook aansluiten op het x-contact van uw camera, bijvoorbeeld als u geen flitsschoen heeft, of als er al iets anders op de flitsschoen staat. De zender is voorzien van een testknop en in te stellen op 4 kanalen. Stel de zender en ontanger in op hetzelfde kanaal. De zender werkt op een 12v batterij (meegeleverd) en is goed voor zo'n 20.000x flitsen!

De ontvanger 
De ontvanger heeft een flitsschoentje, hierop kunt u vrijwel alle externe flitsers aansluiten, behalve Sony en Minolta flitsers! De ontvanger heeft aan de onderzijde een standaard statiefschroefdraad (1/4 female) en kunt u plaatsen op een camera- of lampstatief. Hij werkt op een 6V batterij, deze wordt meegeleverd.

Meer flitsers aansturen op 1 zender
Er kunnen meedere ontvangers op 1 zender worden aangesloten! Wanneer u 1 flitser met deze set ontsteekt, zullen andere flitsers die u ook wilt gebruiken automatisch meeflitsen als deze een ingebouwde 'slave' hebben. Als de andere flitser geen slave heeft, of als hij door een bepaalde opstelling niet meeflitst, kun u een extra ontvanger aankopen, dan bent u 100% zeker dat alle flitsers tegelijk meeflitsen.

Kortom, een accessoire dat beslist niet in uw studio mag ontbreken.

Struikel niet langer over vervelende synchrokabels!

Leveringsomvang:
1 x Zender + 12v batterij
1 x Ontvanger + 6v batterij (CR123)
1 x X-contact kabel

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review