Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 10 minuten geleden

Falcon Eyes SBQ-SB80120 softbox 80 x 120 cm

Beschrijving

Deze Falcon Eyes Softbox wordt zo geplaatst dat de lichtbron diep in de softbox zit, zodat er weinig licht verloren gaat. De softbox zorgt hiervoor voor een mooie, zachte uitlichting. Om meer controle te krijgen op uw licht kunt u de meegeleverde honingraat op de softbox plaatsen. Werken met de honingraat geeft een beter gebundeld licht, hierdoor kunt u het licht beter sturen.

Deze softbox is vervaardigd van speciaal materiaal en is daardoor meer hittebestendig. In de softbox zitten tevens twee flappen die open gezet moeten worden, ter voorkoming van oververhitting.

De softbox van Falcon Eyes is eenvoudig op de flitser te monteren met de bajonetaansluiting van de houder, de speedring. Standaard bij deze softbox zit een Falcon Eyes speedring, geschikt voor de studioflitsers uit de GN, TE, TF en GL series en de continuverlichting uit de QLG, LHG en HID series van Falcon Eyes.

Voor deze softbox zijn optionele speedringen verkrijgbaar, zodat de softbox ook te gebruiken is voor onder andere Bowens, Broncolor, Elichrom, Hensel, Linkstar en Multiblitz.

Levering:

  • Softbox
  • Speedring Falcon Eyes
  • Extra diffuus doek voor in de box
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review